Концентроване рідке легкозасвоюване добриво, що містить мідь у хелатній формі. Використовується для позакореневого підживлення та для обробки насіння рослин, які мають потребу до міді.

Склад. 70 г/л міді (Cu), 60 г/л азоту (N), амінокислоти. Мідь присутня у хелатній формі з EDTA.

Препаративна форма. Розчинний концентрат.

Сумісність. Сумісний з бiльшiстю водорозчинних добрив та засобів захисту рослин.

Склад, г/л

Культура Норма витрати, л/га Обєм розчину, л/га Спосіб, час обробки
Зернові   1,0-1,5 200-300 1- фаза кущення (профілактично) 2 - початок виходу в трубку 3 - кінець періоду виходу в трубку
Буряки   1 - у фазі 4-8 справжніх листків 2 - наступні внесення з інтервалом 5-7 днів до змикання рядків
Ріпак   1 - на початку вегетації 2- наступні внесення до кінця періоду інтенсивного росту з інтервалом 7-10 днів
Кукурудза   1 обприскування у фазі 4-6 листків; 2 обприскування наступні внесення з інтервалом 5-7 днів
Інші культури 1,0-1,5   200-300 1 обприскування на початку вегетації, наступні внесення до кінця періоду інтенсивного росту з інтервалом 7-14 днів
Виноград   500-1000 1 - в період росту молодих пагонів 2 обприскування перед цвітінням 3 обприскування в період формування ягід у гронах
Картопля   200-300 1 обприскування у фазі 6-8 листків 2 обприскування перед цвітінням
Плодово- ягідні 500-1000 Обприскування навесні:на початку вегетації, після цвітіння та в період росту завязі плодів
Розсадники дерев 1,0 2-3 обприскування з початку вегетації
Полуниця   1,0-1,5 300 1 обприскування на початку вегетації 2 обприскування перед цвітінням 3 - по завершенняю збирання плодів
Капуста 1,0 Обприскування за  3 - 5 тижнів перед збором урожаю
Інші овочі   1,0-1,5 200-300 2-3 підживлення протягом вегетації з інтервалом 10-14 днів

Загальна інформація. Мідь входить до складу ферментів, активізує вуглеводний і білковий обмін, відповідає за зв’язування сонячної енергії;у складі білків у клітинах позитивно впливає на фотосинтез та синтез білка, підсилює інтенсивність дихання рослин, зменшує інтенсивність розпаду хлорофілу, підвищує стійкість до грибкових та бактеріальних хвороб, збільшує стійкість до вилягання, посухо- , жаро- та зимостійкість рослин, сприяє кращому засвоєнню азоту. Мідь у вигляді добрив має значення для надання рослинам посухо-та морозостійкості, а також стійкості до бактеріальних і грибкових захворювань. При дефіциті міді на листках проявляється хлороз, у бобових культур листки ясно-зелені в’януть, засихають і передчасно опадають, у зернових культур кінчики молодих листків біліють і закручуються, краї стають жовтими і згодом відмирають. Дефіцит цього елементу призводить до недостатнього розвитку колосків (пустозерність), вилягання посівів.

Найбільш чутливі культури до нестачі міді. пшениця, ячмінь, овес, кукурудза, рис.

Помірно чутливі культури. льон, соняшник, цукрові буряки, просо, бобові, картопля, зелені овочі, плодові, жито, гречка, капуста. Сприятливо впливають на доступність міді калійні добрива та оптимальний вміст сполук сірки. Обов’язкове застосовування при виявленні дефіциту міді: коли рухомих форм міді в кислих ґрунтах менше 5 мг на 1кг ґрунту, в нейтральних – менше 10 мг, в лужних – менше 10-15 мг.

Упаковка. 5 л, 20 л.

Ю-Профіт

Продаж запчастин до с/г техніки. Продаж засобів захисту рослин (33Р). Свій склад, все в наявності.

Контакти

Телефоны:
+38 067 506 65 80
+38 (04572) 50347
Ел. пошта:
info@u-profit.com.ua

Наша команда завжди рада Вам допомогти. Чекаємо на Ваші звернення.

Слідкуйте за нами у соц.мережах


Ми у соц. мережах:

Ю-Профіт на Facebook

Menu